RUBS

Fire & Taste heeft ook een aantal rubs met een twist ontwikkeld die perfect passen bij diverse vleesgerechten, gevogelte, vis en groente. Bij elke rub staat, door middel van een icoontje vermeld,  welke toepassing volgens ons het meest geschikt is. De rubs zijn geïnspireerd op de Achterhoek. Er komen steeds keer weer nieuwe smaken bij, dus houd onze site in de gaten.

Eigen receptuur

Fantastische smaken

Geschikt voor diverse toepassingen

Eindeloos variëren

Verrassend

Rubs met pit

Eindeloos variëren!

Geef je vlees, kip of vis een heerlijke smaak(sensatie) met dé rubs van Fire & Taste! Bijvoorbeeld met onze huisgemaakte medium rub ‘Diem’ of de spicy 🌶 variant ‘ Spicy
De Liemers’. Beide zijn uitermate geschikt om eenvoudig een lekkere smaak te geven aan jouw gerecht. En die gerechten maak je natuurlijk op de BBQ & Vuurschaal van Fire & Taste! Even niet BBQ-en? Gebruik hem dan als sfeervolle vuurplaats.

WELKE RUB KIES JIJ?

Onze rub ‘ Spicy De Liemers’ is licht pittig, maar absoluut toegankelijk van smaak. Net voor degene die een beetje iets extra’s willen. De andere rub ‘ Medium Diem’ bevat tonen van gember en anijs, ook erg lekker (een aanrader!).

Beide producten zijn makkelijk te bestellen in onze webshop. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis verzonden binnen Nederland.