BBQ VUURSCHAAL

Beleef de vuurschaal

De BBQ & Vuurschaal van Fire & Taste mag zeker niet ontbreken in je tuin. Het is een prachtig sfeerelement dat net iets extra’s toevoegt aan gezellige avonden buiten. Of je een liefhebber bent van buiten koken of niet, deze BBQ Vuurschaal is voor ieder buitenmens geschikt. Bakken, braden en koken boven echt houtvuur of gewoon genieten van een warm open vuur: het kan allemaal, het hele jaar door.

Heerlijk vlees bakken en grillen

Eenvoudig in gebruik

Een stijlvol design

Brengt sfeer in de tuin

Een gezellig tuinvuur

Gemakkelijk schoon te maken

Schermafbeelding 2019-11-07 om 10.13.21

WAAROM KOPEN?

Met deze BBQ Vuurschaal haal je een zeer veelzijdig product in huis. Door zijn brede, platte rand fungeert de bakplaat als dé perfecte grill. De warmte wordt vanuit het hart van de vuurschaal in een vloeiend verloop afgegeven aan de plaat.  Hierdoor heeft de kookplaat meerdere kooktemperaturen. Eieren bakken of een malse biefstuk grillen met de vuurschaal is zo gedaan.

Rooster
Het rooster is geschikt om een pan boven het vuur te zetten.

HOE WERKT HET?

Wanneer u voor de eerste keer een vuur stookt is het noodzakelijk om de eerste 30 minuten een klein vuur te maken en dit pas hierna te vergroten. Doordat de plaat aan de binnenzijde beduidend warmer wordt dan aan de buitenzijde zal de plaat bij verwarming altijd kromtrekken.  Als de plaat afkoelt zal deze weer rechttrekken. Wanneer echter bij de eerste keer een te groot vuur gemaakt wordt, dan zal de plaat in de toekomst veel krommer trekken dan wanneer dit vuur geleidelijk aan wordt opgebouwd. De plaat moet zich zetten. Na de eerste keer stoken is deze procedure niet meer nodig. Om te koken kunt u het beste plantaardige olie gebruiken met een hoge verbrandingsgraad, zoals zonnebloemolie. Voor een mooie bruin/zwarte kleur op de plaat is het raadzaam bij de eerste keer inbranden echter olijfolie te gebruiken.

OFYR_Amstel_NL_2016-04_DSC_7845 (Medium)